Nieuws

Drie aanhoudingen na straatroof Waterwijk

Maandagavond heeft in de Waterwijk een straatroof plaatsgevonden. De politie heeft met hulp van een politiehelikopter drie personen weten aan te houden.

Maandagavond 1 april vond er een straatroof plaats aan de IJsselmeerweg in Almere. Het slachtoffer is onder bedreiging van een mes van zijn telefoon beroofd door drie daders. Alle drie de daders zijn kort na het incident door de politie aangehouden.

De daders hebben meerdere straten doorgelopen met het slachtoffer. Ter hoogte van de Braakmankreek zijn zij er vandoor gegaan. De politie was snel ter plaatse en heeft met hulp van de helikopter de drie verdachten snel kunnen aanhouden. Het gaat om drie minderjarige jongens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *