Kort nieuws

Persoon beroofd van fatbike in Muziekwijk, politie zoekt getuigen

Op zondag 25 februari vond op het Componistenpad een straatroof plaats. De meegenomen fatbike werd later teruggevonden in de omgeving van de Marjoleinstraat/Tuinkruidenpad. De politie onderzoekt de straatroof en verzoekt getuigen zich te melden.

Rond 19:40 uur meldde het slachtoffer dat hij was beroofd van een aantal persoonlijke spullen en zijn fatbike. De verdachten waren drie jongens die onder bedreiging van geweld de spullen hadden afgepakt. De verdachten gingen ervandoor in de richting van het Tuinkruidenpad en het Beatrixpark. In die omgeving werd later de fatbike aangetroffen.

Signalementen
Van de verdachten is bekend dat zij allen rond de 1.75 meter lang waren en een getint uiterlijk hadden. Zij droegen alle drie zwarte jassen en waren gemaskerd.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Ook getuigen die mogelijk hebben gezien dat de verdachten de fatbike achterlieten in de omgeving van de Marjoleinstraat/Tuinkruidenpad wordt gevraagd te reageren. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via Meld Misdaad Anoniem melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *