Nieuws

Drie verdachten aangehouden in Haven na poging tot ontvoering

Op vrijdag 13 oktober werd rond 23:15 uur een 25-jarige man in De Werven in Almere het slachtoffer van geweld en poging ontvoering. De politie heeft drie verdachten aangehouden. De politie zoekt naar getuigen.

Vrijdagavond kreeg de politie meerdere meldingen van verontruste omwonenden over een vechtpartij en poging ontvoering in de De Werven in Almere Haven. De politie ging direct met meerdere politie-eenheden, waaronder een politiehelikopter, ter plekke.

Op de Wittewerf trof de politie vier vechtende mannen aan. Een van hen, een 25-jarige man uit Almere, liep hierdoor fors letsel op. Ter plekke werd meteen een eerste verdachte aangehouden. Na een zoekactie in de buurt werden nog twee mannen aangehouden. Deze drie verdachten zitten vast voor nader onderzoek en verhoor.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden in de wijk. Getuigen of personen met meer informatie, die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000. Ook kunt u gebruik maken van het tipformulier voor deze zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *