Kort nieuws

Ongeval op A6 bij Hollandse Brug

Vrijdagavond heeft er op de A6 ter hoogte van de Hollandse Brug een ongeval plaatsgevonden. Een auto belandde bij het ongeval op zijn kop.

Rond 22:10 uur heeft er op de A6 richting Muiderberg een ongeval plaatsgevonden. Dat gebeurde ter hoogte van de Hollandse Brug. Bij het incident is een auto op zijn kop terechtgekomen. De precieze toedracht van het ongeval is niet bekend.

Vanwege het ongeval werden tijdelijk twee rijstroken afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven om hun werk te doen. Dit leidde tot enige verkeershinder in de omgeving. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen en heeft het betrokken voertuig afgevoerd, zodat de A6 weer kon worden vrijgegeven voor het verkeer.

Het is niet bekend of bij het ongeval nog andere voertuigen betrokken waren en of er iemand gewond is geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *