Kort nieuws

Canta op zijn kant na aanrijding

Een Canta, een klein overdekt voertuig, is zaterdag aan het begin van de avond op zijn kant terechtgekomen na een aanrijding met een personenauto.

Rond 18:15 uur ging het mis op de kruising van de Europalaan met het Spoorbaanpad. De twee bestuurders kwamen door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Door de klap kwam de Canta op zijn kant te liggen.

De bestuurder van de Canta is gecontroleerd door ambulancepersoneel. Het is niet bekend of het slachtoffer ook naar het ziekenhuis is vervoerd. Vanwege mogelijke beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse. Er bleek gelukkig niemand bekneld te zijn. Omdat er brandstof weglekte heeft de brandweer absorptiekorrels op het wegdek verspreid. De kruising was door het ongeval circa een half uur gestremd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *