Kort nieuws

Auto rijdt van talud Hogering en slaat over de kop

Een automobilist is maandagochtend op de Hogering met de auto over de kop geslagen. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 07:10 uur vond op de Hogering, ter hoogte van Noorderplassen, een ongeval plaats. Bij het ongeval waren een personenauto en een vrachtwagen betrokken. Voor zover bekend hebben de vrachtwagen en de auto elkaar niet geraakt. De auto is van het talud af geraakt en daarbij over de kop geslagen.

De brandweer, die was opgeroepen vanwege mogelijke beknelling, hoefde niemand te bevrijden. De bestuurder van de auto is zelfstandig uit de auto geklommen en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Brandweerlieden hebben de accu van de auto losgekoppeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *