Kort nieuws

Brandweer redt kat onder vlonder vandaan

De brandweer heeft vrijdagavond een kat onder een vlonder vandaan gehaald in Nobelhorst. Het beestje is weer veilig thuis.

De kat had zich verstopt onder de vlonder aan de achterzijde van een woning aan de Kamerlingh Onnesstraat. De vlonder was omringd door water. De kat zat er al twee uur toen de eigenaar de brandweer inschakelde.

In eerste instantie werd geprobeerd de kat via de onderkant te bevrijden. Helaas lukte dat niet. Vervolgens is er met een losse plank een uitgang gecreƫerd onder de vlonder vandaan. Met een slang met water werd de kat vervolgens richting de plank gedreven, waarna de kat onder de vlonder vandaan kwam en naar huis rende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *