Nieuws

Auto belandt ondersteboven in het water

Een automobilist is donderdagavond op de Spoordreef van de weg geraakt en in het water beland. Bij aankomst van de brandweer stond de bestuurder al op de kant.

Het ongeval vond rond 19:40 uur plaats op de Spoordreef, vlakbij de kruising met de S. van Houtenweg. Door onbekende oorzaak reed de bestuurder vanaf de Spoordreef tegen een hekwerk aan. De auto kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand in een ondergelopen bouwput op het naastgelegen bouwterrein aan de Wisselweg. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere voertuigen, waaronder een duikteam. De bestuurder stond echter al op de kant en hield aan het ongeval alleen een nat pak over.

Duikers van de brandweer hebben gecontroleerd of er nog iemand aanwezig was in of rondom het voertuig. Er bleken geen andere personen meer in het water te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *