Nieuws

Mogelijk geschoten bij straatroof Stripheldenbuurt, politie doet onderzoek

De politie doet in de Stripheldenbuurt onderzoek nadat mogelijk zou zijn geschoten bij een straatroof. De politie heeft de omgeving rondom het incident afgezet.

Vrijdagavond rond 18:45 uur vond aan de Stripmaker een straatroof plaats. Bij de straatroof zou mogelijk door twee personen met een vuurwapen zijn geschoten. Uit het eerste onderzoek lijkt het er volgens de politie op dat er niemand gewond is geraakt. 

Een ambulance is ter plaatse en de omgeving is afgezet. Agenten zijn begonnen met een buurtonderzoek. De politie heeft via burgernet een signalement verspreid. “De politie Almere zoekt: twee mannen rond de twintig jaar oud, beiden donker gekleed, één persoon donker getint met breed postuur, één persoon licht getint met smal postuur. Bij aantreffen 112 bellen en de personen niet zelf benaderen. Tips? Bel nu 112.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *