Nieuws

Schade bij aanrijding kruising Evenaar met Atlasdreef

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Rond 21:15 uur kwamen op de inmiddels beruchte kruising van de Evenaar met de Atlasdreef twee auto’s met elkaar in botsing. Vermoedelijk hebben de bestuurders elkaar niet tijdig opgemerkt. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een van de auto’s reed na de klap een verkeersbord uit de grond.
Beide auto’s moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept. Vanwege het ongeval was een deel van de Evenaar en Atlasdreef tot 22:00 uur afgesloten.

Deze maand vier ongevallen op Evenaar

Op de Evenaar hebben deze maand, inclusief het ongeval van woensdagavond, vier ongevallen plaatsgevonden. Eerder waren er ongevallen op de kruisingen met de Bintangweg, Balistraat en Marten Toonderlaan. Vermoedelijk zijn er meer ongevallen geweest. Echter worden alleen aanrijdingen met letsel via het persalarm openbaar gemaakt.

2 gedachten over “Schade bij aanrijding kruising Evenaar met Atlasdreef

  • Het blijft mij verbazen dat je geen voorrang verleent! Er staan borden, er is belijning… Waar ben je dan als bestuurder mee bezig? Iedereen met een Nederlands rijbewijs krijgt dat toch geleerd?

    Beantwoorden
  • Het is echt wachten tot daar een keer een verkeersdode gaat vallen. Wil de gemeente daar op wachten?
    Volgens mij is de oplossing om daar een rotonde te maken. Er komen van heel veel kanten fietsers, bromfietsers, voetgangers en haastige automobilisten aan. En iedereen is gehaast.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *