Kort nieuws

Automobilist rijdt tegen woning en gaat ervandoor

Een automobilist is donderdagavond in de Indischebuurt tegen een woning gereden. De bestuurder ging ervandoor maar kon al snel door de politie worden aangehouden.

Het ongeval vond rond 22:00 uur plaats op de Sarongweg. Volgens getuigen reed de bestuurder op lage snelheid tegen de hoek van een woning aan. Vervolgens ging de bestuurder ervandoor en raakte daarbij een lantaarnpaal.

Na een korte zoekslag zagen agenten het voertuig rijden op de Evenaar. De bestuurder negeerde hierbij het stopteken. De bestuurder stopte na een korte achtervolging op een parkeerplaats aan de nabijgelegen Tempo Doeloestraat. De man is aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval en rijden onder invloed.

Op het politiebureau blies de verdachte zo’n hoge score dat het rijbewijs onmiddelijk is ingevorderd. De verdachte is ingesloten voor onderzoek.┬áDe verdachte zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor een rechter.

Het voertuig raakte door de klap licht beschadigd. Op het eerste gezicht lijkt de woning geen schade te hebben opgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *