Kort nieuws

Winkeldief vlucht water in

Woensdagavond 16 november rond 22:00 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal bij een supermarkt op het Meerveldplein.

De verdachte was gevlucht door een nooduitgang en werd daarbij achtervolgd door personeel van de supermarkt. Bij een nabijgelegen vijver rende de verdachte het riet in en sprong vervolgens het water in. Het personeel van de supermarkt had de verdachte echter niet meer het water uit zien komen en besloot hierop wederom 112 te bellen.

Omdat onderkoeling met de huidige watertemperatuur snel kan toeslaan en levensbedreigend is, werden brandweer met duikploeg, een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) met spoed ter plaatse gevraagd.
Na enige minuten zoeken werd de natte verdachte door de politie tussen het riet aangetroffen. Hij is in de ambulance opgewarmd en door het ambulancepersoneel nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk en de inmiddels aanvliegende traumaheli werd kort na het opstijgen geannuleerd. De verdachte is aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Foto: Politie Basisteam Almere Stad-Haven

Een gedachte over “Winkeldief vlucht water in

  • Het geweten

    leg ook ff de rekening van dit alles bij deze sukkel neer! Bedankt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *