Kort nieuws

Verkeershinder na aanrijding Buitenhoutsedreef

Op de Buitenhoutsedreef heeft het verkeer zaterdagmiddag enige tijd hinder ondervonden van een aanrijding, waarbij drie auto’s waren betrokken. Inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Op de Buitenhoutsedreef raakten zaterdagmiddag rond 14:15 uur drie voertuigen betrokken bij een aanrijding. De voertuigen botsten kop-staart op elkaar. Het ongeval gebeurde midden op de brug over de Lage Vaart, op de rijbaan richting Almere Buiten. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren. Er bleek niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis.

De politie regelde het verkeer, dat beurtelings in beide richtingen over de andere rijbaan kon passeren. Hierdoor ontstond in beide richtingen enige hinder. Twee van de betrokken auto’s waren zodanig beschadigd dat ze niet meer verder konden rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *