Kort nieuws

Fiets van brug gegooid in Kruidenwijk, vrouw raakt zwaargewond

In de nacht van zaterdag op zondag is een vrouw rond half één zwaargewond geraakt op het Clauspad in Kruidenwijk.

De vrouw fietste over het Clauspad toen zij ter hoogte van het Krijgertjebrug werd bekogeld met een fiets die op dat moment van de brug werd gegooid. De vrouw raakte door de aanval zwaargewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zegt dat de fiets waarschijnlijk door baldadige jeugd van de brug is gegooid en doet onderzoek naar het incident. Op de foto is de fiets te zien die van de brug is gegooid. Mensen die iets gezien hebben, of weten van wie de fiets is, wordt gevraagd om zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *