Kort nieuws

Auto rijdt lichtmast uit de grond op Polderdreef

Op de Polderdreef is zondagochtend een lichtmast uit de grond gereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval vond rond 09:00 uur plaats ter hoogte van de Molenweg. De automobilist reed over de Polderdreef in de richting van de Buitenring. Door een onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen een lichtmast. Zowel de lichtmast als de auto raakten beschadigd.

Vanwege mogelijke beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben niemand hoeven bevrijden. Wel hebben zij de lichtmast van de weg gehaald. De bestuurder is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder was volgens de politie onder invloed van alcohol en drugs.

Vanwege het ongeval was een deel van de Polderdreef enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *