Nieuws

Ongeval met drie auto’s op Splijtbakweg

Op de Splijtbakweg in Almere Buiten heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Drie auto’s zijn bij het ongeval beschadigd geraakt. 

Rond 15:30 uur kwamen op de Spijtbakweg ter hoogte van de autowasstraat twee auto’s met elkaar in botsing. Door de klap reed één van de auto’s naar achteren waardoor een derde auto die stond te wachten werd geraakt. Alle betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. De betrokken kinderen die in één van de auto’s zaten zijn opgevangen door een bedrijf nabij de ongevalslocatie.

Vanwege mogelijke beknelling was ook de brandweer ter plaatse. De brandweer heeft uiteindelijk niemand uit een auto hoeven bevrijden. Een bestuurster van één van de auto’s is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Ook twee kinderen zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het ongeval was een deel van de Splijtbakweg enige tijd afgesloten. Personeel van de wasstraat zorgde voor een omleiding zodat klanten alsnog naar binnen en buiten konden rijden. Wat de exacte toedracht van het ongeval is geweest is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *