Kort nieuws

Toegang recyclingperron Vlotbrugweg tijdelijk gestremd door ongeval

De toegangsweg naar het recyclingperron aan de Vlotbrugweg is woensdagmiddag enige tijd gestremd geweest door een ongeval. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. Een inzittende werd door ambulancepersoneel gecontroleerd.

Woensdagmiddag rond 14:50 uur gebeurde er een aanrijding tussen twee auto’s op de Vlotbrugweg, op industrieterrein De Vaart, in de bocht bij de uitrit van het recyclingperron. Beide voertuigen raakten behoorlijk beschadigd en blokkeerden de doorgang, waarop de politie de weg heeft afgesloten.

Een ambulance kwam ter plaatse om een van de inzittenden te controleren. Deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger werd besteld om de voertuigen weg te slepen. Na ongeveer een half uur kon het verkeer de ongevalsplek weer passeren en kon men weer afval bij het recyclingperron aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *