Kort nieuws

Gewonde bij brand in portiekwoning

In een woning in een portiekflat in Almere Haven is woensdagavond brand uitgebroken. Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 18:30 uur brak brand uit op de derde verdieping van een woning aan de Oldewierde. Eén persoon is daarbij gewond geraakt. Deze is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumateam kwam niet ter plaatse.

De overige bewoners vat de portiekflat moesten enige tijd hun woning verlaten. In de paniek vergat één bewoner een pannetje op het vuur waardoor enige tijd later ineens rook uit een andere woning kwam. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en de woning geventileerd.

De omgeving rond de flat werd door agenten ruim afgezet omdat er mogelijk sprake zou zijn van een gaslekkage. Van een gaslekkage bleek uiteindelijk geen sprake.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *