Kort nieuws

Schuur gaat in vlammen op in de Seizoenenbuurt

In de Seizoenenbuurt heeft zondagmiddag een felle brand gewoed in een schuur in een achtertuin. Bij de brand raakte niemand gewond.

Rond 16:05 uur brak er door een onbekende oorzaak brand uit in een schuur van een woning aan de Eeuwenweg. Al snel stond de volledige schuur in lichterlaaie. De rook van de brand was op ruime afstand te zien. De brandweer kwam met twee tankautospuiten ter plaatse om de brand te bestrijden.

De brandweer had de brand snel onder controle. Een bluspoging van omstanders en de inzet van de brandweer kon niet voorkomen dat de schuur volledig in vlammen opging. Vanwege de inzet van de hulpdiensten was een deel van de Novemberstraat enige tijd afgesloten.

Foto 6: Wijkagent Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *