Nieuws

Kinderen in Danswijk mishandeld

Een man heeft donderdag rond 18.15 uur in Danswijk een aantal kinderen mishandeld. Dat gebeurde bij basisschool De Zevensprong aan de Salsastraat. De politie heeft een 39 jarige man opgepakt die wordt verdacht van de mishandeling.

Tijdens dit conflict mishandelde een man een kind en bedreigde hem met een mes, mishandelde hij meerdere andere kinderen en vluchtte hij op een donkerkleurige motorscooter. Tijdens zijn vlucht op de motorscooter trapte de verdachte met hoge snelheid een kind van zijn fiets waardoor deze hard ten val kwam. De politie ontving meerdere aangiften tegen de man.

De politie is direct een opsporingsonderzoek gestart, het onderzoek heeft geresulteerd in de aanhouding van een 39 jarige man uit Almere. De man is ingesloten en zal worden verhoord. De man wordt verdacht van mishandeling, bedreiging en poging zware mishandeling.

Bent u getuige geweest van dit incident en heeft de politie nog niet met u gesproken? Neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 2021119529

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *