Nieuws

Zondag geen treinen en bussen meer in Almere

Vanwege het winterweer rijden er zondag de rest van de dag geen treinen en bussen meer in Almere. Ook maandag worden problemen verwacht.

In verband met sneeuwval in combinatie met de harde wind, vindt busvervoerder Keolis sinds 14:00 uur niet veilig om de weg op te gaan. “Wij kunnen de veiligheid van zowel onze reizigers als onze chauffeurs niet garanderen en daarom rijden onze bussen de rest van de dag niet meer.” zo schrijft Keolis op hun website.

Geen treinverkeer

Het aanhoudende winterweer zorgt ook voor veel problemen op het spoor. Op dit moment zijn er te veel storingen om nog treinen te kunnen laten rijden. Later vandaag volgt komen NS en Keolis met meer informatie over de dienstregeling van maandag.

Foto 1-2: Spoor4.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *