Kort nieuws

Aanrijding tussen auto en stadsbus in de Oostvaardersbuurt

Maandagmiddag is een auto tegen een stadsbus aangereden op de busbaanovergang bij de Reijgersdaalstraat in de Oostvaardersbuurt. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Een automobilist wilde rond 16:20 uur de busbaan oversteken, maar kwam daarbij door onbekende oorzaak in botsing met een stadsbus. Eén van de inzittenden is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte dusdanig beschadigd dat een bergingsbedrijf deze heeft meegenomen. Vanwege het ongeval heeft het busverkeer tussen station Oostvaarders en de Stripheldenbuurt ruim een uur stilgelegen. Inmiddels rijden de bussen weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *