Nieuws

Politie onderzoekt melding van schoten in Havenkom

De politie heeft op zondagavond omstreeks 20:40 uur een melding ontvangen dat er schoten zouden zijn gehoord in de Havenkom in Almere Haven.

Na de melding hebben eenheden van de politie op meerdere locaties bij de Havenkom en in de omgeving gezocht naar een mogelijk plaats incident. Daarbij werd onder andere een politiehond ingezet nabij de Jutter. Ook een politiehelikopter heeft enige tijd boven het gebied ter assitentie rondgevlogen.

Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat het vermoedelijk gaat om het geluid van een uitlaat van een auto. Afgelopen vrijdag werden op de nabijgelegen Kerkstraat en Schoolstraat soortgelijke meldingen gedaan.

2 gedachten over “Politie onderzoekt melding van schoten in Havenkom

  • Hmmm een dikke audi met een knal uitlaat? Heb hem zelf rondjes zien rijden.

    Beantwoorden
  • Rond het tijdstip van de melding reden hier op de kimwierde een aantal race auto’s met een knalpot als uitlaat (het geluid klonk bijna als schoten uit een wapen) , we waren dan ook verbaasd dat er binnen 10 min. Een heli hier boven de wijk vloog..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *