Nieuws

Ambulancedienst dringend op zoek naar beschermende middelen, vuurwerkbedrijf doneert 1500 veiligheidsbrillen

Vuurwerkbedrijf John de Knaller uit Almere heeft 1500 veiligheidsbrillen gedoneerd aan GGD Flevoland. De ambulancedienst is dringend op zoek naar mondkapjes en beschermende kleding zoals wegwerpoveralls. 

De medewerkers van de ambulance zijn blij met de donatie van de 1500 veiligheidsbrillen, zo vertelt ambulancechauffeur Dennis Knollenburg. “We zijn hier ontzettend blij mee zodat we veilig ons werk kunnen blijven doen.” Hij hoopt dat meer bedrijven dit initiatief zullen volgen. De ambulancedienst is dringend opzoek naar FFP2 of FFP3 mondkapjes en beschermende kleding zoals wegwerp overals.

Heeft u of uw bedrijf nog een voorraad liggen, kom dit afgeven bij de GGD Flevoland. Zo kan de ambulancedienst veilig hun werk blijven uitvoeren. De spullen kunnen worden ingeleverd aan de Boomgaardweg 4 in Almere t.a.v. ambulancedienst. De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur of neem contact op via 0320-276211.

Een gedachte over “Ambulancedienst dringend op zoek naar beschermende middelen, vuurwerkbedrijf doneert 1500 veiligheidsbrillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *