Nieuws

Tot nu toe weinig stormschade in Almere

Storm Dennis heeft tot nu toe voor weinig schade gezorgd in Almere. De brandweer is sinds zaterdagavond zes keer uitgerukt voor meldingen van stormschade. 

De eerste melding van stormschade was zaterdagavond om 20:50 uur in de Tiarastraat in Almere Buiten. Bij een woning zat een deel van een dakrand los. De brandweer heeft het deel van het dak afgeslepen en naar beneden gehaald.

Twee meldingen

Even voor 23:00 uur kreeg de brandweer twee meldingen. Op de Pampushavenweg versperde een omgevallen boom de weg. De brandweer heeft de boom weggehaald. Op de Cornelis Matelieffstraat in de Oostvaardersbuurt was een dakdeel losgeraakt. De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse gekomen om een deel van de dakrand naar beneden te halen. Een ander deel hebben ze vastgezet.

Zondag

Zondagochtend is de brandweer opnieuw ter plaatse geweest op de Tiarastraat. Of dat was voor dezelfde woning als zaterdagavond is niet bekend. Verder is de brandweer zondagmiddag ingezet op de Regentesseweg en de Regisseurstraat in Almere Stad.

Tips?

Indien er nieuwe meldingen / beeldmateriaal beschikbaar is wordt dit artikel aangevuld. Tips of beelden? Stuur een app naar 06-24465671!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *