Kort nieuws

Gewonde bij schietpartij Markerkant

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Markerkant een persoon gewond geraakt bij een schietpartij. De hulpdiensten kwamen met veel eenheden ter plaatse. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

Kort na half twee kwam de melding binnen dat er in een bedrijfspand op de Markerkant, achter de Gamma, was geschoten. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse. Ook werden drie ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd.

Een persoon bleek gewond te zijn geraakt. Deze werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De straat werd afgesloten en de politie heeft onderzoek gedaan. Op dit moment is er verder nog niets bekend over de toedracht van het schietincident en over de aard van de verwondingen van het slachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *