Kort nieuws

Frontale botsing tussen twee auto’s in bocht Buitenhoutsedreef

Op de Buitenhoutsedreef heeft woensdag aan het einde van de middag een frontale aanrijding tussen twee auto’s plaatsgevonden.

Dat gebeurde rond 17:15 uur in de bocht ter hoogte van de Cyclaamstraat. Door onbekende oorzaak kwam een van de bestuurders op de andere weghelft terecht en botste daar frontaal op een tegenligger. Toegesneld ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen gecontroleerd op eventuele verwondingen. Uiteindelijk is één naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege een mogelijk beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd maar hun inzet bleek niet nodig te zijn.

Daarnaast is ook een dierenambulance ter plaatse gekomen om zorg te dragen voor een aantal katten. Een berger heeft beide zwaar beschadigde auto’s meegenomen. Vanwege het ongeval was de Buitenhoutsedreef in beide richtingen enige tijd afgesloten.

2 gedachten over “Frontale botsing tussen twee auto’s in bocht Buitenhoutsedreef

  • Was een keer te verwachten daar ze rijden als gekken daar ook bij slecht weer.
    Dat het niet een keer eerder fout is gegaan op die plek
    Ze vliegen daar af en toe als gekken voorbij met snelheden eerder bij de 100 km/u dan de toegestane 50 km/u.

    Beantwoorden
    • Je stond er zeker bij om de snelheden te meten he mijnheer Bromsnor? Als je goed leest, dan zie je staan dat er iemand op de verkeerde weghelft terecht kwam. Het kan heel goed zijn dat dat niets met snelheid te maken heeft….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *