Kort nieuws

Getuigen gezocht ernstige mishandeling Marktmeesterstraat

 In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus vond omstreeks 01.00 uur een ernstige mishandeling plaats op de Marktmeesterstraat in Almere. Hierbij raakte een man van 25 jaar uit Almere ernstig gewond. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Het slachtoffer was op de Grote Markt in Almere al eerder in aanraking gekomen met zijn aanvallers, maar wist hieraan te ontkomen. Later, na een bezoek aan een horecagelegenheid op de Marktmeesterstraat, werd hij echter door het tweetal opgewacht en meerdere malen op zijn hoofd geslagen en geschopt.

Filmen
Uit camerabeelden blijkt dat omstanders de mishandeling hebben gezien en de mishandeling lijken te filmen. Deze beelden zouden ons kunnen helpen bij het onderzoek, maar helaas zijn de getuigen niet bekend bij de politie. Wij zouden deze getuigen graag spreken.

Signalement
De aanvallers waren twee licht getinte mannen, naar schatting rond de 25 jaar, beide donker gekleed en ze droegen zwarte schoenen. Eén van de verdachten had opvallende witte schoenzolen.

Jouw hulp
Was jij rond 01.00 in de buurt van de Marktmeesterstraat? Heb je het incident zelf gezien of hier zelfs filmbeelden van gemaakt? Heb je iets gehoord over deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via het tipformulier of telefonisch via 0900-8844. Meld je het liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Dit is een bericht van politie.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *