Nieuws

Auto belandt op zijkant in Regenboogbuurt

In de Regenboogbuurt is vrijdagavond een auto op zijn zijkant beland. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Rond 18:40 uur kwam op de Regenboogweg een bestelauto op zijn zijkant terecht. Een tegemoetkomende auto en een geparkeerde auto raakten beschadigd. De bestelauto zou uit een zijstraat zijn gekomen en hebben moeten uitwijken voor de tegemoetkomende auto. Bij de uitwijkmanoeuvre raakte de auto een lantaarnpaal en een geparkeerde auto waarna de bestelauto op zijn zijkant terecht kwam.

Een bergingsbedrijf heeft de bestelauto eerst versleept zodat deze vervolgens weer op zijn kant getrokken kon worden. Vanwege het ongeval was een deel van de Regenboogweg enige tijd gestremd. De betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *