Nieuws

Onderzoek naar schoten Tussen de Vaarten

De politie heeft dinsdagavond een fietspad in Tussen de Vaarten afgezet vanwege onderzoek. Een getuige had twee personen in de lucht zien schieten.

Een getuige zag dinsdagavond twee verdachte personen op het Penseelpad. Op enig moment zou er meerdere keren in de lucht zijn geschoten. De politie heeft rond 22:25 uur via burgernet een signalement verspreid van de twee personen.

De politie zoekt naar twee mannen van ongeveer 20 jaar oud, beide hebben een licht getinte huidskleur en een slank postuur. De ene man droeg een grijs vest met capuchon en zwarte broek. De andere man droeg een zwart t-shirt.

Onderzoek

De politie heeft het Penseelpad tussen de Jacob van Ruysdaelstraat en de Meindert Hobbemastraat enige tijd afgezet. Agenten en een speurhond hebben gezocht naar bewijsmateriaal. Het is niet bekend of er daadwerkelijk iets is aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *