Persberichten

Burgemeester sluit Club 26Twelve met onmiddellijke ingang

De burgemeester van Almere heeft Club 26Twelve met onmiddellijke ingang voor twee weken gesloten, nadat vannacht een persoon zwaar vuurwerk naar binnen heeft gegooid.

De sluiting dient om de openbare orde en veiligheid in en rond de club te laten herstellen aldus de gemeente in een persbericht. Deze periode is tevens bedoeld om meer informatie te krijgen over de toedracht van het incident dat de openbare orde heeft verstoord. De politie doet nog onderzoek. Het inzetten van deze bestuurlijke maatregel is gericht op een duurzaam herstel van de openbare orde en daarmee wil de gemeente bijdragen aan het behoud en de versterking van een veilig uitgaansklimaat.

Dit is een persbericht van Gemeente Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *