Kort nieuws

Twee ongevallen binnen half uur op Evenaar

Dinsdagmiddag hebben er in een tijdsbestek van nog geen half uur twee ongevallen plaatsgevonden op de Evenaar. Het eerste ongeval betrof een auto tegen een bus, het tweede ongeval was een auto tegen een fietser. 

Rond 15:50 uur meldde de politie dat er een ongeval had plaatsgevonden tussen een auto en een bus op de Evenaar. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Boterbloemweg. Ambulancepersoneel heeft twee personen gecontroleerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto raakte bij de aanrijding zwaar beschadigd en is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Om 16:10 uur werd door de politie gemeld dat er een ongeval had plaatsgevonden op de Evenaar ter hoogte van de Atlasdreef. Hier was een auto tegen een fietser gereden. Ook bij dit ongeval werd een persoon nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis.

Bij beide aanrijdingen bleef de hinder voor het verkeer beperkt.

5 gedachten over “Twee ongevallen binnen half uur op Evenaar

 • Het zal toch hoogtijd worden om dit kruispunt aanpakken. Na zo’n verandering vragend om ongelukken. Wie dit bedacht heeft moet daar maar eens een dag gaan zitten ! Vragen om ongelukken!!

  Beantwoorden
 • Zeker op de Atlasdreef zijn er ongelooflijke fouten gemaakt door zowel de overheid als de buurtbewoners mbt de verkeersveiligheid. Als je een knik had gemaakt in het fietspad richting brandweer dan had je daar de snelheid uitgehaald waardoor alles veel overzichtelijk had geworden. Ongelooflijk dat verkeersdeskundigen van de gemeente dit niet zelf hadden kunnen bedenken…hoe deskundig ben als deze simpele ziel dit wel kan…wat een armoedig verkeersbeleid met alle ellende van dien….

  Beantwoorden
 • Ja de situatie kruizing atlasdreef en evenaar is echt totaal krankzinnig. Het is wachten op een dodelijk ongeval. Naar ik aanneem dezelfde verkeersdeskundige die ed situatie heeft gemaakt centrum einde kalenderweg vlakbij spoor viaduct, en de situatie dat je over het parkeerterrein daar achterlangs moet rijden om binnendoor bij doe mere te komen en dan de hoek kruizing jumbo en voormalig gezondheidscentrum molenwijk. Ook totaal krankzinnige verkeerssituatie

  Beantwoorden
 • Ik snap de commotie niet, zelf rij ik hier dagelijks overheen en heb ik nog nooit een ongeluk gehad op deze weg of een bijna ongeluk. Er zijn wel meer gevaarlijke kruispunten ergens anders te vinden, dit lijkt mij meer te maken hebben met mensen en hun geduld en anders dat zij niet goed genoeg kunnen rijden of niet goed opletten. Nog even en overal moeten er nog meer stoplichtingen en drempels komen door deze onbekwaamheid en onbesluitvaardige automobilisten zonder enkel inzicht in het verkeer.

  Beantwoorden
  • Het is inderdaad een kwestie van geduld nemen, goed kijken en niet het eerste gaatje pakken die er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *