Nieuws

Brand in elektriciteitshuisje Purmerweg

De brandweer is woensdagmiddag om half vijf uitgerukt voor een brand bij een bedrijf aan de Purmerweg.

In een elektriciteitshuisje was door onbekende oorzaak brand uitgebroken. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse. Volgens de woordvoerder van de brandweer was er sprake van enige rookontwikkeling. De brand was snel onder controle. Het naastgelegen bedrijfspand is vanwege de brand enige tijd ontruimd geweest. Er raakte niemand gewond.

De brandweer heeft het elektriciteitshuisje geventileerd. Monteurs van Liander zijn ter plaatse om de schade te inventariseren en reparaties uit te voeren. Het is niet bekend of er bedrijven of woningen in de omgeving zonder stroom zitten door de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *