Nieuws

Auto rijdt voortuin woning binnen

In de Eilandenbuurt is vrijdagavond een auto de voortuin van een woning ingereden. Een persoon is aangehouden. 

Rond 18:00 uur belandde een bestelauto door een onbekende oorzaak in de voortuin van een woning aan de Alderneystraat. De auto raakte een hek dat in de voortuin stond waarna de bestelauto tegen een geparkeerde auto tot stilstand kwam. De aangrenzende garage raakte beschadigd en is door de brandweer gestut om eventuele instorting te voorkomen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Eén persoon is aangehouden door de politie. Het is niet bekend of dat de bestuurder van de auto betreft. De Verkeers Ongevallen Analyse-dienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *