Nieuws

Twee aanrijdingen in Almere Buiten

In Almere Buiten zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Dat gebeurde bij twee verschillende aanrijdingen. 

Rond 16:20 uur kwamen op de kruising van de Regenboogweg met het Gerrit Schultepad een fietser en een brommerrijdster met elkaar in botsing. De fietser sloeg af en kwam daarbij in botsing met een brommer die tegemoet kwam rijden. De bestuurster van de brommer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De fietser is gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het wiel van de fiets raakte bij het ongeval beschadigd.

Bouwmeesterbuurt

Een  klein uur later, rond 17:10 uur kwamen in de Bouwmeesterbuurt ook een fietser en een brommerrijder met elkaar in botsing. Dat gebeurde bij de M.J. Granpré Molièrestraat. Een persoon, vermoedelijk de bestuurder van de brommer, is naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *