Omstander aangehouden bij ongeval

Een omstander is donderdagmiddag aangehouden bij een ongeval in het centrum van Almere Buiten. Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt. 

Rond 12:30 uur kwamen voor De Vrijbuiter twee scooters met elkaar in botsing. Een vrouw raakte daarbij gewond aan haar been. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Aanhouding
Bij het ongeval stond een groep met jongeren. Agenten hebben de groep meerdere keren verzocht om verder van het ongeval af te gaan staan. Op enig moment ontstond er een conflict tussen een agent en een man. De man werd aangehouden waarna er een dreigende sfeer ontstond. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse ter ondersteuning van de agenten. De man is naar het politiebureau gebracht.

 

3 gedachten over “Omstander aangehouden bij ongeval

 • 24 september 2017 om 13:34
  Permalink

  Er zijn altijd wel een paar van die zielige figuren die zich er mee denken te moeten bemoeien. Geef die mafkees maar een fikse douw met een pittige boete. Misschien leert ie het dan wel af, al zal hij daar wel te weinig intelligentie voor hebben…

  Beantwoorden
  • 24 september 2017 om 14:34
   Permalink

   Je bent zeker zo een type die in het dagelijkse leven op HV-Almere kijkt en onder elke artikel reageert smh dat laat zien hoeveel intelligentie en plezier je in je levent hebt. Waar je ogen niet waren moet je mond niet praten :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.