Nieuws

Motorrijder gewond na valpartij Havendreef

Zaterdag aan het begin van de middag heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de Havendreef ter hoogte van de Radioweg. De motorrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats omstreeks 12:15 uur op de Havendreef in de richting van Stedenwijk. Een motorrijder is ter hoogte van de Radioweg door onbekende oorzaak onderuit gegaan. De ambulancedienst en politie zijn ter plaatse gekomen om de benodigde hulp te verlenen. Een opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam werd onderweg afgemeld. Om een veilige werkplek voor de hulpdiensten te creƫren is de havendreef ten tijde van de hulpverlening afgesloten geweest.

De motorrijder is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Vanwege een hoeveelheid olie die uit de motorfiets is gelekt is er een veegdienst ter plaatse gekomen om het (uitgereden) oliespoor te verwijderen. De Havendreef is ruim anderhalf uur dicht geweest in de richting van Stedenwijk.

2 gedachten over “Motorrijder gewond na valpartij Havendreef

 • Dhr P Veenstra

  Geachte, is de motorrijder niet te van gekomen vanwege het olie spoor ?

  Ik meen te zien dat de motor op een lager niveau ligt dan waar het olie spoor begint.

  Gezien de rij richting en de situatie terplaatsen kan dit niet een uitgereden spoor vanaf de motor.

  Beantwoorden
  • Dhr P Veenstra

   Te van is ten val

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *