Nieuws

Twee verdachten schietincident Almere Haven aangehouden door arrestatieteam

Woensdagmiddag zijn twee verdachten door het arrestatieteam aangehouden voor het schietincident op de Witte Werf. De politie had voor de schietpartij al drie verdachten aangehouden.

Rond 21.00 uur op vrijdagavond 26 mei ontstond op de Witte Werf een conflict. Hierbij werden schoten gelost, niemand raakte gewond. Diezelfde avond werden op de Goedewerf en op het Beeldhouwerpad drie verdachten aangehouden. Zij werden heengezonden en blijven verdachte.

Woensdagmiddag 31 mei kon de recherche na onderzoek nog eens twee verdachten aanhouden. Dit betreft twee mannen uit Almere van 18 en 28 jaar. Omdat er sprake was van het gebruik van een vuurwapen, werd de recherche bij de aanhoudingen ondersteund door een arrestatieteam. De twee mannen zitten vast. Het onderzoek naar de toedracht van het incident en de betrokkenheid van de verdachten wordt voortgezet.

Een gedachte over “Twee verdachten schietincident Almere Haven aangehouden door arrestatieteam

  • Er is in het huis zeker omhoog geschoten , anders kon de recherche de kogel allang gevonden hebben vond zelfs n stuk glas van dat raam 2 huizen daar naast in me broertjes tuin dus weet zeker dat er omhoog geschoten is anders krijg je glas niet over 2 hoge schuttingen heen. M.v.g. chris

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *