Nieuws

Poging tot overval op pizzeria langs Evenaar

Bij een pizzeria aan de Evenaar in Almere Buiten is zondagavond een poging tot overval geweest. Dit gebeurde net na sluitingstijd rond 22.15 uur.

Een onbekende man kwam om die tijd de zaak binnen en bedreigde de aanwezige medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat hij geld gepakt had ontstond er een worsteling met een medewerker. Die kreeg van de overvaller een aantal klappen. De dader rende vervolgens weg in de richting van de Palembangweg. De politie startte een zoekactie naar hem waarbij onder andere in een naastgelegen bos werd gezocht met behulp van een politiehond.

De man heeft een blanke huiskleur, is tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een blauwe joggingbroek met witte strepen aan de zijkant van het merk Adidas en een donkere jas met vierkante zakken aan de voorkant. Hij sprak Nederlands zonder accent.
De politie vraagt mensen die meer weten of iets gezien hebben om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *