Nieuws

Meisje raakt verstrikt in speeltoestel

Vrijdagavond is in Noorderplassen een 4-jarig meisje verstrikt geraakt in een speeltoestel. Een omstander heeft hulp ingeschakeld. Het meisje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het meisje was rond 18:30 uur met een vriendinnetje aan het spelen in een speeltoestel en raakte daarbij op een ongelukkige manier verstrikt. Een omstander die voorbij reed zag dat er iets niet goed was en schakelde snel hulp in waarna het meisje uit haar verstrikking gehaald kon worden.

Het meisje is onder begeleiding van de politie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatse. Hierdoor is de toerit naar Noorderplassen een tijd lang dicht geweest. 

Foto: Politie Almere Stad

5 gedachten over “Meisje raakt verstrikt in speeltoestel

 • Waar waren pa/ma? Een meisje van 4 die om 18.30 buiten speelt? Ik zal wel te ouderwets zijn maar no way dat mijn zoon van 4 alleen mocht spelen buiten. Er kunnen veel ergere dingen gebeuren en een 4-jarige is echt niet oud genoeg om zichzelf te beschermen. Onverantwoord.

  Beantwoorden
  • Fijn Merrie,

   Op dit soort reacties zitten de ouders echt te wachten.

   Ik wens ze liever heel veel sterkte en hoopt op een goede afloop.

   Ron

  • Misschien moet jeje reactie lekker voor je houden je was er niet bij! En dat zo’n krant zegt dat het om half 7 was betekend niet dat dat klopt het was namelijk eerder gebeurt dus lekker je mening voor je houden en hopen dat zoiets jou kinderen nooit overkomt.

 • Beeoner Noorderplassen West

  verschrikkelijk! Sterkte voor alle betrokkenen! Kan iemand mij vertellen welk speeltoestel en hoe dan? Om te voorkomen dat het meer kinderen kan overkomen? Of zijn er al maatregelen genomen?

  Beantwoorden
 • Toch wel heeeel benieuwd waar dit precies was (welke speeltuin) heb de sirenses idd horen loeien dus t was hier dichtbij! Wil t graag weten zodat mijn zoontje niet hetzelfde kan gebeuren!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *