Kort nieuws

Bewoner naar ziekenhuis na kleine brand Bloemenbuurt

Een bewoner van de Pinksterbloemweg is zondagavond naar het ziekenhuis gebracht na een kleine brand in zijn woning. De man heeft rook ingeademd.

Kort voor zeven uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de brand. Het bleek met name te gaan om rookontwikkeling, waarvoor de brandweer niet eens de brandslangen hoefde uit te rollen. De situatie was dan ook snel onder controle. De oorzaak van de rookontwikkeling was volgens de brandweer een vergeten pannetje op het vuur.

De bewoner kon niet voorkomen dat hij wat rook inademde en daardoor onwel werd. Hij is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en vervolgens voor verder onderzoek naar het Flevoziekenhuis gebracht.

Een familielid bleef in de woning wachten op een medewerker van stichting Salvage om de schade op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *