Nieuws

Politie doet inval na steekpartij Granpré Molièrestraat

Dinsdagmiddag heeft er een steekpartij plaatsgevonden in de Bouwmeesterbuurt. Bij de steekpartij raakte een vrouw gewond. Er is nog niemand aangehouden. 

De steekpartij vond rond 14:30 uur plaats in een woning aan de M.J. Granpré Molièrestraat. Agenten troffen buiten een gewonde vrouw aan die in een woning was neergestoken door een man. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben omdat de man zich nog in de woning zou bevinden de omgeving afgezet en twee naastgelegen woningen uit voorzorg ontruimd.

Agenten zijn drie uur na de steekpartij de woning binnengevallen. In de woning werd niemand aangetroffen. De brandweer en ambulancepersoneel die uit voorzorg aanwezig waren hoefden niet in actie te komen. De recherche is een onderzoek gestart.

De aanleiding voor de steekpartij is mogelijk een conflict in relationele sfeer.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *