Nieuws

Grote groep jongeren op jacht naar horrorclown

Woensdagmiddag heeft zich in Tussen de Vaarten een grote groep jongeren verzameld. De jongeren kwamen af op een aankondiging dat de horrorclown, die Almere de afgelopen dagen bezighoudt, zich om 16:20 uur in de wijk zou laten zien.

De jongeren kwamen bij elkaar in de omgeving van de bushalte Tussen de Vaarten Noord, waarbij voor enige overlast werd gezorgd. Er werd onder andere met stenen gegooid. Hierbij werd een agent bekogeld en is later ook een ruit van een bushokje gesneuveld. Voor de politie was dit aanleiding om met een flink aantal eenheden ter plaatse te komen en de groep uiteen te drijven.

Een deel van de groep verdween snel. De politie inzet werd hierop weer afgeschaald, maar er bleven wel agenten in de omgeving aanwezig. Zover bekend is er één persoon aangehouden. De horrorclown is overigens niet in de buurt gezien.

3 gedachten over “Grote groep jongeren op jacht naar horrorclown

    • Adri Schaddelee

      Niets grappigs aan! Als je denkt dat het leuk is om kleine kinderen doodsbang te maken en voor altijd het plezier van lachen met een clown af te nemen, is er een behoorlijk aantal steekjes bij je los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *