Nieuws

Waterval na ontdekken wietplantage Polenstraat

Vrijdagochtend is een wietplantage ontdekt in een woning aan de Polenstraat nadat buurtbewoners water langs de gevel zagen lopen. De bewoner is aangehouden. 

De brandweer en politie zijn rond 08:30 uur ter plaatse gekomen vanwege een melding van wateroverlast. Nadat er een huiszoekingsbevel geregeld was konden agenten de woning betreden. In de woning werd een wietplantage aangetroffen met een omvang van ongeveer 300 planten. De bewoner van de woning is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Er bleek een aanzienlijke hoeveelheid water in de woning te staan, wat resulteerde in een waterval nadat brandweerlieden de balkonduur hadden opengezet. Buurtbewoners stonden perplex van de hoeveelheid water dat uit de woning kwam. De wietplantage zal later vandaag geruimd worden.

Een gedachte over “Waterval na ontdekken wietplantage Polenstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *