Persberichten

Vrouw met geweld beroofd op het Spoorbaanpad

Politie-auto_zwaailichtZondagmiddag 17 juli is een vrouw op het Spoorbaanpad met geweld beroofd door twee mannen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 13.30 uur liep een 45-jarige Almeerder over het Spoorbaanpad in Parkwijk. Toen zij op het witte bruggetje bij de bushalte was hoorde ze achter zich een geluid. Ze keek om en zag twee mannen met versnelde pas op haar af komen lopen. De eerste man gaf aan haar spullen te willen. De vrouw weigerde waarop de man haar sloeg. Hierdoor kwam ze ten val en gaf vervolgens haar eigendom af. De twee mannen renden weg richting de parkeerplaats bij de Albert Heijn. De vrouw ging naar huis waar ze de politie inschakelde.

Signalementen

De verdachte die haar aansprak en sloeg is een man met een getinte huidskleur, ongeveer 1.80 meter lang met een slank, slungelig postuur. Hij heeft middellang haar met slag erin, een spitsvormig gezicht met een puntige neus en bruine ogen. Hij droeg een donkerblauw met wit trainingspak met lange pijpen en mouwen en had een bruin tasje bij zich.

De tweede verdachte is ook een man met een getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een stevig postuur. Hij heeft kort geschoren haar en een rond gezicht. Hij droeg een spijkerbroek en een lichtkleurig t-shirt met een opdruk in verschillende kleuren.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Net na de beroving zag het slachtoffer verschillende personen in de omgeving lopen dan wel fietsen. Deze mensen worden in het bijzonder verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *