Nieuws

Kinderen met toeters en bellen naar het Kinderbeestfeest

Vrijdagavond vond het jaarlijkse KinderBeestFeest voor de zeventiende keer plaats in dierentuin Artis. Vanaf verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in Flevoland en Noord-Holland werden kinderen met speciaal vervoer naar de dierentuin gebracht voor een gezellige avond uit.

Vanaf het Flevoziekenhuis vertrok vrijdagmiddag rond 16:50 uur een stoet met verschillende hulpverleningsvoertuigen zoals brandweerwagens, politieauto’s en ambulances. Ook de bus van Ajax was van de partij. Ze vervoerden de kinderen onder begeleiding van zwaailichten en sirenes richting Amsterdam en weer terug. In Amsterdam kwamen de verschillende colonnes samen waarna ruim 4000 kinderen een leuke avond hebben gehad in de dierentuin.

Het is voor de zeventiende keer dat de speciale feestavond werd georganiseerd. De avond is bedoeld voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen tot 18 jaar en hun familie.

 

Een gedachte over “Kinderen met toeters en bellen naar het Kinderbeestfeest

  • Blijf het dikke respect van alle hulpverleners vinden dat jullie dit doen een glimlach op het gezicht van zo een kindje is toch geweldig elke keer als ik de filmpjes kijk krijg ik kippenvel een hele grote dikke DUIM voor jullie ❤

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *