Nieuws

Busje van de weg geraakt op Gooiseweg Zeewolde

Woensdagochtend kort na 11 uur heeft er een ongeval met een busje op de Gooiseweg nabij Zeewolde plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn meerdere mensen gewond geraakt.

Een busje reed over de Gooiseweg toen deze van de weg raakte. In het voertuig zaten meerdere personen waardoor de hulpdiensten massaal uitrukten. De brandweer van Almere en Zeewolde rukte met meerdere voertuigen uit en vijf ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen.

Vier gewonden zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Eén persoon is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. Een traumahelikopter die eveneens was opgeroepen bleek niet nodig te zijn en is retour richting Amsterdam gegaan.

De Gooiseweg is volledig afgesloten geweest voor het verkeer tussen de de Spiekweg en de Nijkerkerweg. Dit heeft voor het verkeer tot veel vertraging geleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *