Persberichten

Vijf personen beroofd op Lumièrestrand, politie zoekt getuigen

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 maart zijn vijf personen beroofd op het Lumièrestrand. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.45 uur stonden de vijf mannen en vrouwen van rond de 20 jaar bij de vuurplaats. Er kwamen drie jongens op hen af . De vijf moesten onder bedreiging hun persoonlijke spullen afgeven. Eén van de verdachten is gaan pinnen met de geroofde pinpassen. Hij reed weg op een fiets van een slachtoffer. Even later kwam hij terug en gingen de drie er lopend vandoor.

Signalementen van de drie mannen:

  • Persoon 1: Onbekende huidskleur, ong. 20 jaar oud, ong. 1.90 m. lang, slank postuur. Droeg een donkere, gewatteerde jas, donkere broek, donkere sjaal om zijn gezicht en zwarte handschoenen.
  • Persoon 2: Blanke huidskleur, ong. 20 jaar oud, ong. 1.80 m. lang, atletisch postuur. Droeg een lichte broek.
  • Persoon 3: Lichtgetinte huidskleur, ong. 17 jaar oud, 1.60 m – 1.70m lang, stevig postuur. Droeg een zwarte jas, kort model, een zwarte broek, zwarte schoenen en een zwarte pet en zwarte handschoenen.

De politie onderzoekt deze straatroof en vraagt getuigen, of mensen die meer weten hierover, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Een gedachte over “Vijf personen beroofd op Lumièrestrand, politie zoekt getuigen

 • Onder bedreiging van ???? Zijn de 5 dan minder sterk dan de 2 die achterbleven toen de 3e ging pinnen?
  Weer een rare melding

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *