Persberichten

Politie zoekt getuigen brandstichting Bakkenzuigerstraat

Op de Bakkenzuigerstraat is in de nacht van maandag 29 februari op dinsdag 1 maart een auto in brand gestoken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

De Bakkenzuigerstraat is een straat op industrieterrein Poldervlak in Almere Buiten. Die nacht liggen de bewoners van een woning boven een bedrijfspand te slapen. Kort voor 01.00 uur hoort de bewoner geluiden op straat. Als hij kijkt, ziet hij dat zijn auto voor het bedrijfspand geparkeerde auto in brand staat. Hij maakt direct zijn huisgenoten wakker, roept dat er brand is, zegt dat zij 112 moet bellen en rent zelf naar beneden. Hij gaat blussen met de brandslang van het bedrijf. Niet alleen de auto blijkt in de brand te staan, maar ook een rolluik van het bedrijf. De politie gaat er vanuit dat het om brandstichting gaat.

Vragen

Heeft u  in de nacht van maandag 29 februari op dinsdag 1 maart 2016 op industrieterrein Poldervlak iets verdachts gezien dat misschien te maken heeft met de brandstichting in de Bakkenzuigerstraat of weet u misschien wie de verdachte is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *