Kort nieuws

Auto over de kop op A6

Woensdagmiddag is bij een eenzijdig ongeval op de A6 in de richting van Lelystad een auto op z’n dak in een greppel beland. Het ongeval gebeurde net na de aansluiting van de A27 in de richting van Lelystad.

Diverse hulpdiensten zijn opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten in het voertuig, maar dit bleek niet het geval. De bestuurder is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken op zijn verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger van Delta heeft het voertuig uit de berm getrokken en samen met de bestuurder meegenomen.

Het gaat op dit punt van de A6 regelmatig mis. Volgens onze eigen cijfers is dit het achtste of negende ongeval dit jaar rond deze locatie. Wat de oorzaak is van alle ongevallen is onbekend.

Foto`s: aangeleverd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *